Як у Львові відбувалось урочисте закриття Третього міжнародного конкурсу скрипалів

 www.shepetivka.org.ua

  2019-10-27

Сьогодні, 27 жовтня, у Львівській філармонії відбулось урочисте закриття Третього міжнародного конкурсу скрипалів.

У межах заходу відбулось нагородження переможців Третього міжнародного конкурсу скрипалів, що відбувається за підтримки неурядової організації «Мистецьке об’єднання «Світ класичної музики» та торговельної марки «Світоч» (Nestlé).

Участь у конкурсі взяли представники України, США, Японії, Південної Кореї, Бельгії, Китаю, Малайзії, Фінляндії, Австрії, Великобританії, Нідерландів, Латвії, Франції, Швейцарії та інших країн. Призовий фонд складає 38 000 євро.

Цьогоріч призерами стали Євгенійс Чеповецкіс з Латвії (перша премія), Костянтин Лукинюк та Дмитро Удовиченко з України (друга і третя премії відповідно).

Також організатори вручили спеціальні призи Тарасу Зданюку з України та Юкіко Уно з Японії. А от приз глядацьких симпатій завоював Костянтин Лукинюк.

Додамо, що перед початком відкриття відбулась пресконференція за участю організаторів конкурсу: Олега Криси, засновника конкурсу, легендаи української скрипкової школи, Володимира Співак, директора з корпоративних комунікацій та зв’язків із громадськістю компанії Nestlé та Сергія Подолянчика, президента громадської організації «Мистецьке об’єднання «Світ класичної музики».


TwitterLinkedInDigg
We use our own or third party cookies to improve your web browsing experience. If you continue to browse we consider that you accept their use.  Accept  More information